Karaʞ

Ye
Ini bukan lebuhraya karak
tetapi movie hantu yang bertempat di lebuhraya Karak
So, kepada pengguna lebuhraya tersebut
HATIHATI
aummm!!! (ni bukan bunyik hantu ni!)
Ia merupakan filem terbaru terbitan KRU Studio


Karak
Release Date: 26 May 2011
Language: Malay
Genre: Horror
Running Time: < 1 Hour 30 Minutes
Director: Yusry Abd Halim
Cast: Shahir AF8, Sheera Aiyob, Along Eyzendy, Kilafairy




Sinopsis :
Empat orang pelajar kolej yang sedang dalam perjalanan pulang ke Kuantan setelah menghabiskan masa malam mereka di Kuala Lumpur. Semasa perjalanan pulang, mereka terperangkap di dalam kesesakan jalaraya di sepanjang lebuhraya Karak.

Mereka perlu pulang segera kerana perlu menghadiri kuliah pada keesokan paginya, lantas memilih untuk menggunakan sebatang jalan lama tanpa mengetahui jalan yang mereka pilih akan merubah hidup mereka dengan pelbagai kisah yang menyeramkan.



Ini official trailer :




Ye
Besok dia keluar kat panggung wayang
Kau orang pergi la tengok hantuhantu itu
Aku?
Nak sms hantu tu dulu bila boleh date
ngehngeh
http://www.cute-smiley.com


ADIOS

6 comments:

Syahirah Suhaili said...

mcm bez je crita nie..tapi adiela takot nak g tengok..haha..nanti kalau da tengok..susahla..tido malam pun bleh jd xtenteram..nak ke toilet pon takot..ngehngeh

said...

eh xpe.nanti saye teman awak gi tandas noh..
tapi lam alam maya je la..
haha!
kemon adiela! jom tengok!
mari kite gugorgugorkan bulubulu roma kita..
hehe

=D

Syahirah Suhaili said...

haha..kang terpacak je blu roma..takmau turun lg da camne? haha..tkejut sbb hantu2 lam crita tuh.. :)

said...

takpe..
nanti bulu roma tu gugor..
tak terpacakpacak dah
haha

=D

Pesona Algebra said...

mcm best jer, tp x pnah tgk iklan pun ???

said...

ada la..
tadi ada keluar kat tv3..

=D