"Giveaway Gelimat Gegurl Gosh"

Sehari berape kali aku pos da? Pedulik kau! Belogakubukankau!
Yadaa Yadaa Yadaa
Ya untok keberapa kali ini, nak wat entry untok contest dari belog yang sempoi abes
belogakubukankau


Apa yang kau personally think about my blog?
Baru je search belogger belogger, tapi yang ni cam gojes sebab ayat sempoi abes. takde sorok dah. Aku suke! haha. Straight teros masok dalam jantung. Takde belok belok dah. I LIKE!(memang melambong betollah! =P)
Lagi satu, ade menyerupai stail Hana Tajima, wa suke beb!


Lengkapkan slogan ... " Merujuk kamus dewan edisi 2018 , aku rasa maksud GELIMAT tu ialah ..... " (mampus kau lah nak buat panjang mana )

" Merujuk kamus dewan edisi 2018 , aku rasa maksud GELIMAT tu ialah sejenis binatang peliharaan yang sama spesies macam incik gamat. Tapiia tak berupaya menjadi sebergune macam incik gamat yang boleh dijadikan minyak gamat. Cukop setakat binatang peliharaan iaitu PET. Lagi satu, gelimat adalah merujok kepada perangai yang geli tahap babun which means geli yang amat sangat habes punye geli geli gile punye geli sampai aku tak tau nak cakap ape. Memang geli habes la!


Ha, contest ni untok perempuan sahaja! Perempuan! Gegurl! Gegurl!
Jom join!

2 comments:

Farah D said...

Hi! Thnks join GA fara ye, sorry sgt lmbt respond :( apa apa pun thnks tau! and good luck :D

said...

owkie darlll

:))

good lak to me..hehe