TEMPAHAN DIBUKA

Assalamualaikum w.b.t

I'm back! I'm back! Bersempena cuti semester selama sebulan lebih ni, saya akan membuka semula tempahan untuk korang semua. Bukanlah tempahan kuih raya, mahupun kek raya ataupun baju raya seperti yang digembar gemburkan oleh kawan blogger aku iaitu Incik Akem. Haha XD


Tempah Sini

Macam yang korang tengok, belog aku ni dah ditukar kepada leopard sebab aku da bosan dengan warna pink. Oh my english, warna pon boleh bosan eh? Hehe ;P Tak cukop dengan blog aku ni warna rimau, handphone juga merupakan mangsa ya, habis semua aku letak leopard leopard. Untung la aku tak beli sekor harimau bintang buat peluk tiap tiap malam. Haha


Selama satu semester aku kat uitm, macam macam benda jadi. Aku tak hapdet belog bukan pasal aku rajen belajar ke hape. Jangan salah paham okai ;P Ni semua sebab penyakit malas yang berlambak lambak. Tido tak tentu masa, kalau boleh nak tidur macam bebi, cukop 9 jam. Hamek kau, mak takde kat kolej la katakan.  Hhahaha.

 Epal tu aku simpan dari awal sem sampai la akhir sem. Pejadahnye aku simpan?

Ni baru sebahagian beg. Jumlah beg mengalahkan student oversea, aku lak yang over.

Jadi, kalau kau orang baca post aku sebelum aku masuk UiTM ni, aku ada cakap pasal satu subjek yang menggerunkan iaitu tak lain tak bukan Circuit Analysis, dan memang betul jangkaan aku, subjek tu memang susah tahap gaban tahap cipan dan berbagai tahap lagi. Aku sangat sangat sangat risau result semester satu aku ni. Apakah yang terjadi kepada result aku nanti?

Salam ramadhan buat korang semua and malam ni jangan lupa solat terawikh aa!


(via removed-reality)

3 comments:

akem said...

hai ain. aku aqim. *mana tau kot2 kau dah lupa kat aku*


sumpah bila aku baca tajuk 'tempahan dibuka' ni, aku ingat kau cerita pasal tempahan kuih raya!
hahahahaha


gudluck for ur result!
kalau dah study dan dah buat sehabis baik, maka tawakal aje lah ye.

Jane. P said...

Cik ain- still remember me? hehehe.. blog kita dah sama-sama berubah skrg hehehe.. wow leaopard cantik. 1st blog yg sya tengok dsign mcm ni hehe

-ur scandal-

huahuahua..

sue perbs.. said...

cantik gak warna leopard ni...