TRIP TO JALAN SAN PENG


Sekarang saya tengah busy meng-edit blog untuk pelanggan saya iaitu Cik Floha Sella. Eh, puan ke cik? Haha. Sorry kak! Ahaks, beberapa hari yang lalu, aku dengan beberapa gerabak train yang lain telah pergi ke Jalan San Peng sebagai mengisi kekosongan marketing. 


Kelakar kan tajuk pakai TRIP? Macam nak pergi shopping kat Kota London pulak gamaknye. Wakaka!
Lokasi Jalan San Peng.




Bangunan yang tersergam indah tinggi melangit tu Times Square. Haa, kalau rasa dah bosan pergi sini, kau blah la pergi TS.







Mintak ampunlah pasal gambar memang setakat tangkap muat dan buruk bebenor pasal hamek pakai kamera cikai iaitu C3. Eh, jenama apa tu? Tu henpon murahan ye adik adik. = =' TAPI, aku tetap jugak nak tepek besar besar pasal aku memang suka nak letak gambar besa besar sebab dah memang objektif aku mase design blog yang simple ni. Haha, merepek lagi.


Jadi, apakah Jalan San Peng ni? Jalan ni memang best nak nak lagi dia dekat dengan jalan pasar. Jalan pasar pulak, apa tu? Itu bukanlah pasar tani, atau pasar malam mahupun pasar basah. Tempat tu menjadi kegilaan bebudak sem akhir kos Kejuruteraan Elektrik & Elektronik pasal semua sumber sumber untuk buat projek ada dekat situ. Punyalah heboh aku nak pergi sem lepas, sekarang ni pulak time dah habis belajar baru terhegeh hegeh jumpa jalan pasar = ='


Kalau aku pergi Jalan San Peng ni ada rasa rasa macam nak pengsan. Kau orang pulak macamana? Haiyaa, dekat sini macam macam jenis baju hado, macam macam jenis tudung hado, semua hado, yang non-hadoo? UWANG!!





Selalunya dekat Jalan San Peng ni orang berniaga suka pergi sebab boleh beli barang secara borong. Harga borong lah katakan. Sekodi sekodi berkodi kodi. Okay, aku nak pengsan lagi. Asal jalan je setapak pengsan, setapak lagi pengsan.




NAK TEMPAH DOODLE?
NAK EDIT BLOG?
SEMUA ADA KAT SINI 

13 comments:

anamizu said...

perhh!
ni kalo cik ana p,
konfem rambang mata!
arrrhh!! :P


luv,
cik ana

Diana @ bilakukatacinta said...

ain, ce citer jalan san peng tu kat mane? puas dah ahkak carik hint..tak jupe2...

Nway...gmbo senget benget tu suweet benor tuk ain yg senget..heheeh

jgn mare..gureu jek

aimie amalina said...

heee
selalu dgr pasar ni mase nak buat PSM dulu
tap mimi x smp2 lagi sini
ayoooo
hehehe

said...

cik ana : meh2 kite pergi nek beskal nak? haha XD

said...

sys diana : haha, jalan san peng tu dekat dengan pudu. dekat dengan TS. haaa, dah dapat idea dah??

said...

mimi : meh mimi saye bawak awak pergi..haha XD dah tau jalan dah ni

Amirul Aqiim said...

tu boifren kau ke?
wah~

said...

amirul : banyak banyak benda tu yang kau tanya.. haha..jawapan siti nurhaliza : NO KOMENG!! wakaka XD

merahitujambu said...

sanpeng rumah en kasih kenangan rumah lama sy dulu..sy sgt familiar dgn kawasan itu..memang banyak pemborong pon kt situ

cik Beskod said...

wah best nye huhuhu

SweetLikeWhat said...

wah macam best jer tuh

atyn nayn said...

waa. bestnye shuping. utk atyn takde? hehe.

Cik Kasut said...

wah dah dekat da...cik kasut pun dok kat area2 situ jer :)