Lelaki suke benda Korea tak?





Aku tau aku tau, ade je dikalangan pembaca gue yang kalau bace je tajuk,


Tukar gambar tak senonoh Lee Min Ho kepada HYUN BIN.


WEY, AKU NAK SEPAK MONTOT KAU LAJU LAJU BOLE?


MENYAMPAH GILA SEYH


dan tak kurang jugak yang support dari belakang bawak sepanduk

SHAYE SHUKE!


I MINAT SANGAT SANGAT YOU


Percayalah, ramai feremfuan spesies MACAM AKU suka benda Korea ni. Diulangi, MACAM AKU. Sebab wujud je kalangan yang tak suka. Ehem, ada ye yang tak suka. Tapi ramai yang suka suka suka. Aha, nak jugak menegakkan taik mata yang basah. =.= 

Tetapi, adakah lelaki juga minat benda Korea ni?




Bawah ni adalah faktor faktor yang memungkinkan lelaki tak suka.


- Dah pupus ke lelaki MELAYU sejati?
- Aku rasa aku macam pakwe no 2 dia la. No satu sape? NICHKUN =.=
-Berebut remote tv ngan akak ngan adik tambahan emak yang siap gari remote tv untuk stay channel Korea.
-Aku terpaksa honeymoon dekat JEJU ISLAND. Aku nak pergi MANCHESTER. wtf pergi Manchester, pegilah LONDON. (aku takde idea.haha =.=)
-Dorang korek hidung pakai kaki ke? (YOUsof cakap)
Betul ke macam tu?

Kami tetap nak suka jugak! Tetap. Tetap! 


Dan oh ye, 


The KOREAN MUSIC WAVE 2011 in Malaysia will be held on Saturday September 24, 2011, 7PM at Stadium Merdeka Korean Music Wave 2011 in Malaysia will be headlined by GD&TOP and Seungri from BIG BANG along with others which include Park Jung Min, Teen Top, U-KISS, FT Island and 4minute


MAGHRIB macamana?
=,=



Hari tu pergi pasar malam, terjumpa tourist from Korea, rase nak pengsan MAKK! Okay, aku tau mengengada. Tapi nak buat macamana. I tolak bola jauh jauh, I tarik Korea dekat dekat.

Tataa

Nak shopping barangan fesyen Korean? KLIK SINI

33 comments:

Umie Artoqiemie said...

perghhh, kalo kat sarawak maghrib before jam 7.. ape kate kau maghrib kat sini, boleh kau pi tgok music wave tu..
macam biasa, nickhun tetap dihatiku.. bhahahahha..

merahitujambu said...

comelnyaaa..minat gak dia dulu..tapi mcm tu je la..x obses..=p

Anif Abdullah| AA said...

aku ske kpop..
mmg style ..haha

YOUsoF said...

Orang korea pun manusia biasa juga sama macam orang Malaysia. Apakah kelebihan mereka? korek hidung menggunakan jari kaki?


;D

dylla fadzil 小草莓 said...

i suka wu chun :D

Diana @ bilakukatacinta said...

ahkak sukeeeeeee korea sgt2..... Yom ain kita p sesama

atyn nayn said...

haahh~ da jumpe sgt da laki cmtu. dia tak ske kte mnat korea. pleng tak ley bla majuk then wat mke hate korea bile tgk kite xcited tgk gmba minho.. ciss! hahaha. manyaknye abg min ho! eiiy. nak lempang2. omg2! :p

Fara E's said...

aku hyun bin , haha

said...

Umie : Mak aih nak pergi sarawak tu nak kene flight bagai. Baik delay sikit pergi konsert tu. haha

said...

Merahitujambu : Elok tu tak obses. Sekarang saya cuba mengurangkan rasa nak pengsan bila jumpa tourist Korean =.=

Amirul Aqiim said...

aku.....
tak suka.
kbai :P

said...

Anif : Hang buat la rambot style Kpop. Haha..Aku minat drama dorang, Kpop ni aku kurang sikit. Kiranya, lagu tu kena tengok dulu best ke tak.

said...

YOUsof : Good point there. Kawan saya cakap dorang berak tak basoh =.=.

said...

Dylla : Moh kita sip sip tom tom. Haha

said...

Sis Diana : Meh banje tiket. Takdak wet. Huhu. Lagi dua hari, tiket dah habes dah..habuk aje yang tinggal kat kaunter tu. huhu

said...

Atyn : Takmo lempang lempang. Cian eaa t pipi hilang, jadik tengkorak. Da tak ensem. Haha

said...

Fara : Aku pun minat Hyun Bin. Ni semua gara gara Secret Garden. Penangan dia, mak aihh.

YOUsoF said...

Heheh.. Terfikir nak tulis tu juga tadi, tapi ingatkan orang cina je macam tu.


Ada kawan kerja kat company cina dan toilet kat sana memang tiada air!

Itu serius bersih. hahah

said...

YOUsoF : Saya pernah ade experience pergi tandas tak hado air, mak aih menggelabah satu dunia carik makcik cleaner. Haha, SANGAT BERSIH!

said...

Amirul : Elok komen kau tu. Haha. Straight tak hado belok belok

budakampung said...

gua SUKA TENGOK awek korea je..sbb diorang H.O.T..SUKA TENGOK je oke bukan minat~huahuahua

dan macam biasa, gambar last cegampang kbyee~

said...

Budakampung : Eh, ko an pompuan asal suke tengok pompuan? Adakah LESBO? Haha, lek bro. Saya paham.

Ko gambar last aje mesti nak cegampang...Haihh, peningg MAKK!

cik Beskod said...

hai saya datang dari korea(dlm mimpi le) hahahaha... lelaki ade gak minat korea cik ain hehe cth terdekat member saya dia call saya nyanyi lagu wedding dress dari taeyang tu pergh hafal ui huhu saya yg minat x sampai gila x hfl sgt hahaha :P

Heidi Shafiq said...

kat tempat aku keje dulu bersepah2 org korea n jepun..

Yas Min Ho said...

kakak aku gilaa dngr FT Island .

Yas Min Ho said...

kakak aku gilaa dngr FT Island .

Yas Min Ho said...

kakak aku gilaa dngr FT Island ade ~

said...

Cik Beskod : tu kawan ke kawan spesel?? kemain nyanyikan lagu...saya xpenah ade sesape nyanyikan lagu..wuwuwuww =.=

said...

heidi : kalo aku keje tempat ko, ari2 pengsan, except, kalo korean tu xhensem, xpengsan la....ade sikit2 je ase nak pengsan sebab teringin nak speak korean ngan dorang..haha

said...

Yas Min Ho : Haha, hamboih menggila pulak....Bhaye bro! Pegi belikan tiket tok diaa! Haha

Ain SSB said...

KOREAN MUSIC WAVE 2011 in Malaysia! OMG JELESSSSSS GILEEEEEEEEE OKAYYYYYYYY! But Maghrib camne, woiit? haha.

"Aku rasa aku macam pakwe no 2 dia la. No satu sape? NICHKUN =.="
Sian gile nih! haha.

Ain kat sini start suka Korean masa 2006, Ain kat sana bile start suka Korea2 nih? hehe.

cik mun said...

hahaha..konfem tgk cite city hunter ni kan..

syakey said...

arghhhh! hyunbin ku!!!!


XD