♥Dudel Saya Lagi..Huu♥


Assalamualaikum w.b.t


Selamat berpuasa. Dan yang macam tertulis dekat atas tu, life is beautiful. Hoyeahh! Haha, hari ni aku membuat percubaan lagi untuk membuat dudel. Adakah kerana sedih sebab tak dapat dudel dari Cik Cempaka? Haha.


Tak adalah, jangan risau aku tak meroyan lagi. Aku sangat happi tahap atuk dewa pasal dah berjaya melukis dudel tanpa perlu nak pakai pembaris pensel dan pemadam bagai bagai. Trimas kepada Paint Tool SAI. Yeaah, tepok peha sepuluh kali sambil lompat lompat =_=


Jadi, dari lepas sahur sampai la ni, aku buat aktiviti tak berfaedah ni sambil air liur meleleh leleh. Haha.
Sebenarnya, dudel tu aku nak buat berlarilari, tapi tak macam berlari pulak aku tengok. =_=


Best pakai paint tool SAI ni. lukisan nampak lembut je. takdelah berketak ketak lukisan. haha. Tapi, kalau nak lukis dudel, kene ada identiti sendiri. Badan macam pocong ke, rambut senget sebelah ke. Yang aku punye, macammacam kaum hado. haha


Kalau dah donlod, bolehlah mula lelehkan air liur anda. Haha. Kepada otai otai dudel, tolong plis jangan gelakkan dudel saye. Hehek.


SELAMAT MENCUBA!


*Wajib baca
Kelebihan Solat Tarawih Malam Kedua
Diampunkan dosa orang-orang yang beriman yang mengerjakan solat Tarawih, serta dosa-dosa kedua ibubapanya.

10 comments:

Cik Kasut said...

in dudel tu apa? cek tak tau ler

teha said...

shomel laa doddle tu :)

SweetLikeWhat said...

comel sangat dudel tu..nanti boleh try buat..

selamat berpuasa :)

cik Beskod said...

wah cik ain ehhe cantik la hehe saya pakai paint tool sai nie doodle x cantik sbb tgn saya keras haha.. so saya pakai PS buat ehehhe

sergeant keroro said...

hehe, comel jek :P

p/s : hadis tentang kelebihan setiap malam buat terawih tu tak sahih rasanye :)

YOUsoF said...

Life is much more beautiful with dudel... ;D

said...

cik kasut : dudel tu sejenis durian. haha. saye dah terjah belog cik kasot ^__^

said...

teha & sweetlikewhat : thanx dear ;)

said...

cik bskod : cik beskod, tangan saye pon keras. dalam berpoloh2 dudel, adalah dua tiga je comei. tang nak buat rambot ngan baju tu berpelohpeloh ketiak. haha

said...

sergeant keroro & yousof : thanx ;)