OMBAK RINDU

Ehem
Bukan nak cerita pasal novel
Tapi novel ni telah difilemkan
Tarikh tayangannye tak tau bile
Soon maybe
Antara pelakon yang menjayakan filem ni
IZZAH : MAYA KARIN
MILA : LISA SURIHANI
Heronya sape? Cube teka! Haha, Aaron Aziz der. Hensemhensem. Tapi, I wonder why lah diorang tak amek Adi Putra ke, Remy Ishak ke. Ish! Heh, aku sorang je merepet suh tukaR hero. Aaron Aziz ok per. Comel tapi muka dia cam tak alaala jahat. Sweet gitu. Hehe
Tapi, dalam banyakbanyak novel yang aku terjumpe dan aku terbace sampai habes, novel ni kot yang paling hebat.

Haha, aku bace novel berape ketul je. Aku bukanlah hantu novel pun. Akak aku ye. Time novel 'Bicara Hati' ni tengah hangat hothot, aku form 1 seyh. Tahun 2003. Pergh kawan aku dok sebok becerita pasal novel ni. Wah, budak form 1 bace novel. Haha. Congrats la pada kawan aku sebab siap nangisnangis. Kalau cikgu tau ni, habes! Ceh, takpe dah meninggalkan alam persekolahan.

Berbalik kepada filem Ombak Rindu tu, ni ada beberapa ketul gambar untuk semua

 
 

 Gambar alaala Nur Kasih pulak, kat sawah padi. Hehe
Maya berkata ni first time dia bertudung dalam filem, siap menuntut dengan ustazah lagi selama 3 minggu untuk menghayati watak. Ai, kalau istiqamah lagi bagus.
Tapi ada jugak beberapa adegan yang 18sx, huahaha. Hesh betolbetol pulak diorang ambik sejebik dari novel. Macam tak berapa nak sesuai pulak. Kang jadik macam video klip Prema Yin pulak. Haha


So, mau tengok atau tidak?
 Terpulangterpulang. Novel dia best, filemnye tak tau lagi. Apepun, all the best.

*Sebenarnye tengah tunggu Transformers 3. Thehe..

Oh ye, jangan lupe ye sabtu ni kat Giant Senawang, wahh dekat ngan rumah aku! Pelakon Nur Kasih, HERO! iaitu Remy Ishak nak datang! Tett..! Tu je nak bagitau, Tapi dia datang bukan sebab Nur Kasih, pasal dia jadi duta Dashing.
Road Tour Dashing dari 12 noon sampai 3 pm.

 

Dan satu lagi, Sean Kingston is not dead yauww!
"Sean Kingston is now stabilized and has moved from the trauma unit to ICU (intensive care unit)," said a statement from Epic Records.

Haha. Tu je!
Selamat berhari Rabu!


ADIOS






4 comments:

fyna said...

fyna x lyn novel.
tunggu yg filem je la.
:)



jom singgah n follow belog fyna.

said...

tak tau la bile keluar kat wayang..

=D

kalo bace novel lame, tengok filem 2 jam je..hehe

SUE AMIERA said...

xsabar nak tggu filem ombak rindu ni...ni novel yg paling sy suke..8x bc pun xbosan2

said...

best kan novel dy?
hehe..
same2 la kite nantikan...