Saya Pertama Doodle

Kebanyakan belogbelog yang aku lawat, hamper semuanya ada entry pasal doodle. Tak kurang jugak yang tolong buatkan untuk orang lain atau amek tempahan. Wow! Dan doodle2 merekamereka ni memang comeicomei lake. Hehe.Yela, dorang da expert.  Dan aku pun macam da terkena sumpahan untuk buat doodle. Aku mengaku, nak lukis orang lidi pun tekialkial. Ngahaha, xde rupe orang lagilagi rupe lidi. Dushh! Jadinye aku pun cubecube la lagi. Terima kasih lah kepada Incik Photoscape, Incik Photoshop ngan Incik Paint, 3P kerana banyak membantu. Bawah ni gamba doodle aku, ngehehe.. Sila pejam mate sambel cocok idong!!


Ok, pipi debab sebolah..haha



Tu dia, rerambot puntianak..ngehehe..



TADAAAA!


Tu la dia doodle dari budak baru nak belaja yang tak berape nak expert..ngehngeh. Oh ye, untuk budak sebelah aku ni, dia ada doodle gak, fan dia yang buat. Scroll down




Cute ?
Maaf, idong kene censored pasai ehemehem








*Oh ye, ade ke yang nak buatkan doodle untuk Gambit?

7 comments:

LindaRahim said...

semuanya cute...

said...

hehe..

yang jang geun suk punye comey

Raji and Yeen said...

hohoho xpe2 buat slow2 dlu hohoho
ak wat doodle pun gne cara cmnih gak hohoho ^^

said...

haha doodle kami da rupe dodol

=P

suha said...

first time buat??(^_^)

i was like,WOW!
cute ok

said...

thank you suha!

sambil buat sambil tengok akak saye lipat baju..hehehh..

said...
This comment has been removed by the author.