Hadiah Dari Korea

Mase aku berblogwalking sebentar tadi aje, wow! Terjumpe satu blog ni. Belog Mommy Kemal. Agak teruja dengar entry dia yang terbaru Ni semua sebab garagara perkataan Korea! Ngahaaa...! Dia nak bagi adiah khas terbang dari Korea. Hmm, aku tau ramai bloggers yang gilegilekan K-pop jadi untuk menunjukkan minat yang mendalam, korang boleh join giveaway ni. (Sory kepada yang xsuke K-pop) hehe. Aku minat jugak K-pop tapi aku more kepada drama Korea. So sweet!

Sesiapa yang rasarasa macam nak pengsan tu, meh cepatcepat join. Hehe. Mommy Kemal ni dia nak pergi Korea for 3 month. Kompemkompem banyak hadiah yang dia boleh pilih untuk kite. Mintakmintak la. Bukan senang nak dapat giveaway from Korea ni. Tah bile la aku dapat pegi. Hhuhu.

Klik SINI kalau kau orang betulbetul rase macam darah dah tak jalan dalam badan. Ngahaha

Aku? Aku nak pikir jap ape aku nak. 

Jang geun suk?

Kim Bum?

Lee Min Ho?

Aargghh!! Mane satu?

Ok, nak pengsan kojap!


*Psst, peminat 2 PM kat luar sanun, Mommy Kemal ni cakap nak tolong bawak 2 PM ni balik Malaysia kalau kau orang nak. Ngehehe





Atau mungkin 2 AM?





atau mungkin ini?




OK, NAK PENGSAN BETOLBETOL!

2 comments:

fiey said...

hoih..ati aku..huhhhhuhu T_T

said...

haha.. which one?

ngehehe~~