Blog Kurang 300 Followers

Kenapa anda perlukan followers di blog anda?
Saya rase saya perlukan followers sebab nak share thoughts and idea dan jugak menambahkan kawankawan. And tak kurang jugak untuk upkan trafic. Esh, tapi ape itu trafik? Huahaha, baru 3 minggu je berblogging. Maksudnye pun tak tau, yang tau trafik ni orang sebok bersesak sesak. Hehehh....Apeape hal pun, saye nak orang bace ape yang saye tulis kat blog ni dan saye pun nak bace entry mereka.

^___^

7 comments:

zureen said...

baru 3 minggu? newbi laa ni kan? selamat berblog!! :)

said...

yeah..newbie! hehe

tenkiuk tenkiuk!

zureen said...

blogging elok2.. selalu tegur.. mesti dapat ramai follower pasne.. :)

said...

yeahh..

ok dear..



=)

hasrul hassan said...

Salam.
Thanks sebb join segmen saya. :) ur blog will up next in my entri.

said...
This comment has been removed by the author.
said...

tq

=)

looking forward to it