Aku dan baju kurungku yang paling cun!



Kau orang dah bace tajuk tu?
Haa, kompemkompem dah terbayang baju kurung, kankankan
Guys, stay away! hehe
Takkan korang nak join polak kot kan kan kan
Sapesape nak join KLIK sini
Dan gambar yang aku nak hebohhebohkan adalah

.

.

.

.

.

Aku suke gile lah kat baju kurong yang ni
Tak tau nape
First2 beli dah eksaited dah
Siap mesej akak cakap dah pakai
Haha
Dan seperti yang kau orang tengok dalam gambar tu, muke aku pun bapak punye hepi
Bukan setakat bapak, atok pon layankan jelah!
Haha


Berminat? JOM JOIN!!

3 comments:

Raji and Yeen said...

woahhh memakai baju kurung ni buat kau happy? hak2

Azie Azra said...

comel! gudluck dear!

p/s : suka template blog purple! simple je :D

said...

Raji and yeen : Hey, opkos lah hepi pakai baju ni. Haha


Azie azra : haha, tenkiukk dearr!! Saye memang pocong purple