OOPPSS TOYOL!

Owh
Post pasal hantu lagi 'Ain?
Oh tidak!
Oh abes apekebendenye ni?!!
Tipstips meniru dalam exam
Tak payah susahsusah nak bawak nota kecik bagai kalau nak meniru
Advanced kan?!
Mari kita lihat

Yang ni stail lama
Ni la bendanye yang dinamakan toyol
Tapi aku panggil polong
Haha!


Ye, agak kelucahan di situ!


Yang ni kalau dapat tangkap
Sumbat kasut dalam mulot dia!


Yang ni aku da biasa tengok
Korang?!


Wahh!
Style!
Haha


Aaa ni adalah stail yang macam nak mintak penampo
haha


Kalau boleh satu badan nak wat nota
Rajinkan?


Stail ni aku baru tengok
Mantop!!


TEKNOLOGI MENIRU
Gamba yang apek ni berlaku kat China
Macam yang korang tengok
Semua barang canggihcanggih
Huiyoo!
Tak tau la kalau kat Malaysia da ada pulop kan
Gambar 1 : Earpiece yang diguna untuk passpass jawapan antara student
Gambar 2 : Rubber pink tunjuk jawapan, Rubber biru yang transmit suara student
Gambar 3 : Skrin kat pembaris tu ada tunjuk jawapan.


Haa jangan memain yauww!
Nak meniru kene ada skill
Hey aku bukan nak bagi tips meniru
Yelah, nanti aku nak jadik pensyarah ke kan,
Senang
Sebelom exam suruh semua orang mandi
Haha!

4 comments:

kotak bulat said...

hehe.. Kb biasanya tiru gune record kat hp..

said...

haha!
liciklicik!

=D

SUE AMIERA said...

wow!!!! mcm2 r.....mcm sy tak pandai meniru bila mber ajar suruh meniru time nak kuarkaN toyol mulalah bepeluh2 tgn ni...hihihi

said...

eh tak payah takot!
haha..
sokong polak.
kalo bepelohpeloh pakai toyol, pakai la polong..
hehe

=D