Memulakan Sesuatu

Assalamualaikum wbt.

Aku adalah seorang yang tak suka nak memulakan sesuatu. Tah setan mane tah rasuk aku ni jadik chicken wing (ponakot!) tu. Sepatutnye, aku tukar sekolah masa sekolah dulu. Pasal kat depan rumah sendiri ada sekolah. 200 meter beb! Tapi aku pergi sekolah mane? Perghh, aku pergi sekolah yang jauh, sematamata alasan, tak mau ayah aku pergi kerja sorangsorang. Haha. Pandai kau 'Ain. Aku pergi sekolah yang 37km jauhnya. Pukol bape sampai? Kompem time loceng tengah suamsuam bunyik. Dah la aku ni pengawas. Camane aku boleh jadik pengawas? Aku sudah auta sama cikgu disiplin tu, yang aku sampai sekolah 15 minit awal sebelom loceng bunyik. Eh, tapi tu kisah benar! Dalam setahun, ada lam 60 hari tau cepat. Yang lain? Lebur!
Kehkeh. Mari gelak same aku!
http://www.cute-smiley.com
teett!
Tapi aku happi. Sebenarnye, aku tak mau pindah sekolah, pasal takot nak berdepan dengan environment baru, kawan baru, cikgu baru.
Aku lebih selesa dengan yang lama. Ceh kau 'ain, tak berdaya saing langsung! Haha.
Kawankawan, sila beri tepukan! =D
Kalau pergi pasar malam pun same jugak halnye, aku mesti nak suruh orang lain yang jalan dulu. Memang aku tak suke jalan dulu. Pasal aku rase macam diekori.Haha
(Perasan abes kau 'Ain)
http://www.cute-smiley.com
Kalau dalam meeting pun same jugak, memang aku tak suke nak memulakan apeape pun. Cehh, tu pasal la aku tak boley jadik Presiden. Tapi kalau dah jadi, wehh gile kuasa nanti! =D

Apa sebenarnye pengisian entry ni? Nak cerita yang aku telah terlanjur memulakan sesuatu iaitu tengok cerita indon kat tibi 3 nuun ha. Ye, disebabkan aku telah memulakan leretan mata yang manja untuk menonton episod satu, maka ia akan berlarutan hingga ke episod penamat.
TIDAAK!

Ye, betul. Itu kenyataan. Ehem, untuk pengetahuan semua, aku tak ambik pusing sangat tang nak menengok cerita indon yang berjelajela panjang tak habeshabes. Selalunye akan tengok episod yang nak lastlast. Haha
Beri tepukan
(Ye, saye kipassusahmati drama Korea)
http://www.cute-smiley.com
*Saranghae Oppa!


Psst : Adakah perlu memulakan hubungan baru?
http://www.cute-smiley.com

ADIOS

2 comments:

Alin said...

best ke cte tu? ^^. hv a nice day and happy blogging :D

said...

ada sikit jugak la best..boleh la.
paling nyampah asek tampamenampa..
whoishh

=)
yaa nice day.
yuk tido! haha